Det skal du huske inden du køber nyt tøj

large__13914350280

1. Kom i den rette sindsstemning.
Et par små mentale ændringer kan gøre hele forskellen i, hvordan du ser, og (bedst af alle), de er helt gratis. Dyrk din tillid i disse områder:

Lad være med at kigge så meget på størrelsesmærkaterne. Især i Europa, kan tøjstørrelser være yderst vilkårlig og ikke standard fra designer til designer. Du bør ikke fokusere på at fastholde en vis størrelse, og derefter finde dig selv sønderknust når tøjet, der passer dig er større end det. I stedet fokusere på at finde tøj, der passer. Hvis det hjælper, så fjern alle størrelsesmærker fra dit tøj.

Brug tid på at pleje dig selv. Du er fortjener opmærksomhed, og du fortjener at føle dig bedst mulig. Planlæg tid hver dag til pleje, og lad være med at udsætte til en anden dag. Fortæller du dig selv det er OK at se sjusket ud, fordi du allerede er overvægtig, er det værste du kan gøre. Vær opmærksom på din hud, hår, negle og tånegle, kropsbehåring og makeup.

Accepter din krop som den er i dag. Du har måske langsigtede mål for at ændre din krop, men chancerne er, det vil ikke ske natten over. I stedet for at holde øje med, hvad din krop ikke er, så sæt pris på, hvad den er netop denne dag. Husk, du får kun én krop – vær god ved den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top