Dansk design med smukke detaljer

Koden til -10% hedder ADIA10 og kan kun bruges d. 21/4 2021

Hanne Trillingsgaard, som de sidste 10 år været kørende sælger for det danske modebrand ADIA, kiggede fornyeligt forbi studiet hos Curvii og brugte en times tid på at vise den nye sommerkollektion live på Facebook.

– Det er en ny måde for mig at skulle gå på live og præsentere kollektionen, sagde hun.

– Bortset fra at der er to-tre kameraer på mig og at jeg toner frem live på diverse skærme landet over, er det jo ikke noget, jeg ikke har gjort tidligere, lyder det fra Hanne, som med et bredt smil erkendte, at hun var lidt spændt – på den gode måde – forud for besøget.

– Det er jo en sjov måde, at vise vores styles frem – og mange flere ser den på den her måde. En super fin måde, Curvii har kontakt med kunderne på. Superfin, siger Hanne.

Og hvad er det ADIA kan? Et dansk design, hvis fineste opgave er at ramme den perfekte pasform til os piger, der har de lidt store overarme og generelt er lidt større og lidt bredere end andre. ADIA dækker, der hvor der skal dækkes… lyder det med et smil fra Hanne.

– I mange af vores styles er der tænkt midte. Midten af blusen – midten af skjorten. Netop af den grund at tøjet er til de store piger. Det betyder nemlig, at hvis man sørger for at sætte fokus på midten, bliver det hele en smule mindre. Så en såkaldt stolpelukning ned ad brystet, snyder øjet til at tro at den enkelte style er mindre end den er.

Showet er i fuld gang. Hanne hiver ned fra stativet og viser frem. Den ene style efter den anden.

– Tag dem på til hverdag med en sneak eller en sandal, men dress dem op med en stilet eller en pæn overdel, siger Hanne, mens hun viser en sort buks frem.

Tunika, kjoler, bluser. Hverdag og fest – når vi igen om lidt må holde fester. Dress op og dress ned. Tøj skal ikke gemmes inde bag ved i skabet. Det skal bruges.

Detaljer. Flæse. En flot knap. Et lille lacebånd. En lille snøre. Lidt glimmer. Altid en glædelig overraskelse at åbne op for en ADIA pose.

– Jo detaljer er vigtige. Ren forkælelse.

Moderne, råt og afslappet mødes med et feminint look – med detaljer.

Noget som vi er ret stolte af i vores kollektioner, er mængden af nyheder hver gang. Vi gentager ikke en style og giver den andet stof. Vi byder på nyheder – noget der ikke er set før, når vores kollektioner fire gange om året rammer butikkerne.

Der er masser af lækre ADIA syles på Curvii shoppen – se med her curvii.dk/maerker/adia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top