Da Kaffe fik kurver

I 1993 da Kaffe startede, var de et tøjmærke der kun lavede tøj i de “almindelig” størrelser, så blevet det besluttet i 2019 at udvide sortimentet. Det er vi jo fantastisk glade for, fordi nu findes Kaffe Curve 🥰

Kaffe Curve er et dansk mærke under DK Company, som også har brands som Fransa, Part Two og Gestuz i deres varetægt, bare for at nævne et par stykker. Kaffe Curve er dog det eneste, lige nu, der specialisere sig i Plus-size segmentet – som Curvii jo er en del af 😉

Når DK Company beskriver Kaffe Curve bruger de ord som “Moderne Skandinavisk med klassiske, feminine detaljer”, hvilket også sagtens kan aflæses i tøjet.

Moderne Skandinavisk med klassiske, feminine detaljerUd over de mange lækre detaljer, er pasformen også meget tidsløst, i kvaliteter der kan bruges flere sæsoner i træk.

Kaffe har yderst loyale kunder, der ved hvad de gerne vil have, og hvad de skal kigge efter når de handler Kaffe Curve. De er indforstået med at det er et mærke der gerne vil “fejre den fyldigere figur”, som de selv så fint siger.

Hos Curvii er Kaffe Curve, det nyeste skud på stammen. De kom hertil i starten af 2021, og er blevet taget imod med åbne arme.


Her kan du se vores udvalg af Kaffe Curve styles: KLIK HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top