Curvii i Ikast søger E-handelselev

Curvii har igennem de sidste 7 år arbejdet sig op til at blive den største forhandler af Plus Size mode i Danmark, primært til kvinder 35+. Vi er en 100% digital e-commerce virksomhed med fokus på at skabe kundetilfredshed via smarte og intelligente digitale løsninger.

Lige nu søger vi en E-handelselev, der kan gå med på teamet i bl.a. marketing og indkøb. 

Du kommer til at arbejde med:

– Facebook og Instagram

– Nyhedsbreve

– Produktoprettelse og billedbehandling

– Indkøb og kundeservice

– Videooptagelse og -redigering i eget studie, inkl. til Live events.

Ja, faktisk vil du som elev komme med hele vejen rundt. Og du skal være tryg ved både at stå foran og bagved kameraet flere gange om ugen. Så lidt erfaring med video og lettere grafisk arbejde – enten privat eller professionelt – vil være et plus.

Hvem søger vi?

Curvii er et lille team. Det betyder, at der ikke sidder mange specialister her med bare én opgave, vi springer alle til, der hvor der er behov for det. 

Det skal du kunne håndtere, og synes er fedt. At du det ene øjeblik skyder en kjole-video, sidder og skriver tekst til oprettelse af kjolen, hopper over til at svare på spørgsmål på Facebook, og fluks til noget helt fjerde. Vi skal nok lære dig de grundlæggende ting, men det er vigtigt, at du altid går til opgaverne med attituden: “Fedt, det har jeg ikke prøvet før. Det kan jeg godt finde ud af”

Hvad får du hos os?

Selvom du får mange forskellige opgaver, så er der også plads til at lære. Og plads til, at du kan forme nogle af dine egne opgaver, alt efter interesse og spidskompetencer.

Vi er desuden et erfarent web team. Analyse er bagt ind i vores DNA, så du vil blive oplært i, at måle og se effekten af dit arbejde. Se, om det du laver virker eller ej. Vi smider ikke bare noget tilfældigt op på Facebook, men analyserer på det konstant. Så vi hele tiden kan blive bedre, og det vil du også blive lært op i.

Vi har allerede haft tre E-handelselever igennem hos os, og søger nu den fjerde. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet, så send cv + videoansøgning, hvor du fortæller, hvorfor du skal være elev hos os. Du kan sende til [email protected]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top