
Ingredienser til chokolade pandekager
- 175g hvedemel
- 50g mørk chokolade
- 40g brun farin
- 25g kakaopulver
- 1 tsk. salt
- 3 æg
- 3 dl. sødmælk
- 75g smør
Fremgangsmåde:
- Bland hvedemel, chokoladen, du har hakket, brun farin, kakao, vanilje og salt i en skål.
- Pisk æggene sammen. Lav en lille fordybning i midten af melblanding og hæld æggene heri. Pisk æggene ind i melet og tilsæt mælk gradvist så dejen bliver jævn og uden klumper.
- Pisk smeltet smør i dejen, lidt af gangen. Lad dejen hvile tildækket i 10-15min
- Varm en medium størrelse pande op og steg pandekagerne (ca.½ dl dej af gangen) ved middel varme 1-2 min på hver side til de er gyldne.
Serveringsforslag: vaniljeis og frisk frugt fx blåbær og skiver af nektarin.
Velbekomme!🥞