Chokolade pandekager

Lækre chokolade pandekager med jordbær

Ingredienser til chokolade pandekager

  • 175g hvedemel
  • 50g mørk chokolade
  • 40g brun farin
  • 25g kakaopulver
  • 1 tsk. salt
  • 3 æg
  • 3 dl. sødmælk
  • 75g smør

Fremgangsmåde:

  1. Bland hvedemel, chokoladen, du har hakket, brun farin, kakao, vanilje og salt i en skål.
  2. Pisk æggene sammen. Lav en lille fordybning i midten af melblanding og hæld æggene heri. Pisk æggene ind i melet og tilsæt mælk gradvist så dejen bliver jævn og uden klumper.
  3. Pisk smeltet smør i dejen, lidt af gangen. Lad dejen hvile tildækket i 10-15min
  4. Varm en medium størrelse pande op og steg pandekagerne  (ca.½ dl dej af gangen) ved middel varme 1-2 min på hver side til de er gyldne.

Serveringsforslag: vaniljeis og frisk frugt fx blåbær og skiver af nektarin.

Velbekomme!🥞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top