Bomulds serien fra Zizzi

Zizzi har produceret forårets og sommerens store favorit serie af skønne styles i 100% bomuld. Sidste år var samme serie et kæmpe hit og den er derfor nu tilbage, i mange flere farver.

Zizzi bomuldsserie

Generelt om Zizzi’s Bomulds serie

Zizzi’s bomulds serie er fremstillet i 100% bomuld med et let crepet udseende. Bomuld er i sig selv komfortabelt og rart mod huden. Derudover er bomuld kendetegnet ved både at være åndbart og utroligt fugtabsorberende. Disse styles føles derfor behagelige at have på, også når det er varmt. Bomuld er samtidigt meget slidstærkt og også nemt at vaske. Disse styles har den fantastiske fordel, at de ikke krøller, hvis du bare hænger dem op efter vask. Materialet er fast og falder rigtigt flot.

Bomulds serien er lavet i 8 forskellige modeller, med hver deres gode pasform og snit. Der er tænkt over hver en detalje, så alle modellerne sidder flot og behageligt.

Herunder vil jeg lave en kort gennemgang af alle modellerne, så du kan finde den helt rigtige bomulds style til dig.

Du kan også finde hele bomulds serien hos Curvii HER

Kjole med elastikkant

Kjole i 100% bomuld med A facon og elastikkant
Kjole i 100% bomuld med A facon og elastikkant

Denne kjole har en god A-facon, prinsessesnit og ender samtidigt i en elastik i bunden. A-faconen giver kjolen en god vidde og man føler derfor ikke at den strammer nogle steder. Prinsessesnitet giver visuelt lidt talje og elastikken i bunden “holder kjolen på plads” og sørger for at kjolen falder flot over mave og hofter.
Over brystet er der en syning, som får kjolen til at sætte sig flot over brystet.
Kjolen har samtidigt dejligt dybe lommer på fronten.

Kjole med elastikkant og længere ærmer

Kjole i 100% bomuld med elastikkant og 3/4 ærmer
Kjole i 100% bomuld med elastikkant og 3/4 ærmer

Denne kjole har præcis samme facon og snit, som kjolen ovenover. Den eneste forskel er, at den har 3/4 ærmer. Ærmerne er dejligt brede og kjolen er stadig lige så flot og behagelig at have på.
Du får altså stadig den gode pasform og flotte pasform.

Tunika med A facon

Tunika i 100% bomuld med A facon og 3/4 ærmer
Tunika i 100% bomuld med A facon og 3/4 ærmer

Disse tunikaer har dejligt brede 3/4 ærmer og en flot rund halsudskæring.
Pasformen er en A model, med god vidde og prinsessesnit, så den falder flot på kroppen. Prinsessesnittet gør at man visuelt bliver delt op på fronten og derved syner smallere.

T-shirt med A facon

T-shirt i 100% bomuld i A facon
T-shirt i 100% bomuld i A facon

Disse T-shirts har, som den eneste model, en V-hals udskæring. Derudover er der en god længde på de korte ærmer, så de stopper lige over albuen og derved dækker overarmen.
T-shirtsene er lavet i en A model, som sidder flot, med god vidde ved hofterne.

T-shirt med elastikkant

T-shirt i 100% Bomuld med A facon og elastikkant
T-shirt i 100% Bomuld med A facon og elastikkant

Disse T-shirts har samme udgangs-model, som kjolen med elastik i bunden. De har først og fremmest den gode syning over brystet, som gør at T-shirten sidder flot over barmen. Pasformen er, ligesom kjolen, den gode A model, med prinsessesnit og elastik i bunden, så T-shirten falder løst, lige og flot.

Tunika uden ærmer

Ærmeløs tunika i 100% bomuld med A facon og prinsessesnit
Ærmeløs tunika i 100% bomuld med A facon og prinsessesnit

Disse tunikaer er den eneste model i bomulds serien, der ikke har nogle ærmer. Halsudskæringen, stropperne og ærmegabet er lavet, så den sidder behageligt og flot ved skulder og under armen.
Pasformen er igen den gode A model, med prinsessesnit, så den både har god vidde og et snit, som stadig giver lidt talje.

Skjorte

Skjorte i 100% bomuld med opsmøgnings mulighed
Skjorte i 100% bomuld med opsmøgnings mulighed

Denne skjorte har den traditionelle skjortekrave og manchet lukning. Ærmerne er lange med mulighed for opsmøg, så du også kan lave ærmerne kortere i varmen. Skjorten har en god A facon, så den sidder rigtigt flot. I siderne er der gode lommer.
Du kan både bruge denne skjorte lukket, men du kan også åbne den og bruge den som en cardigan.

Shorts

Shorts i 100% bomuld med opsmøgnings mulighed
Shorts i 100% bomuld med opsmøgnings mulighed

Disse shorts er bare super smarte, da de har en indvendig strop med trykknap, så der er mulighed for at gøre dem kortere. Du har altså 2 forskellige længder i én. De har samtidigt en god elastik og bindebånd i linningen, så de er behagelige at have på. De er dejligt rummelige og har 2 gode lommer. Et par skønne shorts med en god pasform.

Se hele bomulds serien hos Curvii HER

4 thoughts on “Bomulds serien fra Zizzi

 1. Får I ikke nogle 3/4 bukser fra Zizzi hjem i samme lækre bomuldskvalitet? Magen til dem som I kun har i str S.

  1. Hej Ulla.

   Jo det gør vi, de er bare ikke kommet ind af døren endnu 🙂
   De skulle gerne komme i dag og når de kommer bliver det vores første prioritet at få dem ind på hjemmesiden.
   Når de er kommet op på siden tilføjer jeg dem også til bloggen.

   Mvh. Mia

 2. Kære zizzi
  Jeg har igennem de sidste 10 år købt bukser sort gabadin med elastik til 350kr i en zizzibutik i Hørsholm. Centeret . Men da butikken lukkede , efter fusion. Går jeg ud fra. Har jeg ledt ,efter de bukser ,på zizzi side , men ak forgæves . Jeg kan, da ikke være den eneste ,hele kongeriget dk, der savner ,de bukser, eller hvad??? Kunne det tænkes , at i ville forhandle dem ,på jeres hjemme side???mvh unni Hjort

  1. Hej Unni, Hvis Zizzi ikke selv forhandler dem på deres shop, har vi desværre hellere ikke muligheden – Vi får ikke special produkter fra dem, kun deres egentlige kollektion 😊 Jeg ville prøve at kontakte dem direkte, det kan være de kan hjælpe dig, på en måde vi ikke kan.

   mvh. Charlotte //Curvii

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top