Basic tips til plus size kvinder

4883259559_a702016478_z

  • Vær velplejet. En størrelse 48 kvinde, der dufter diskret af Chanel, har en dejlig manicure, sidder elegant, med skinnende hår, vil vinde hver gang over en tynd pige, der ser ud som hun har brug for et bad.
  • Bær ikke tøj, der er for stramt / lille. Det vil få dig til at se endnu større ud. Men på samme tid, må du heller ikke bære tøj, der er alt for baggy. Når du bruger store størrelser i tøj, er det endnu mere vigtigt, at du får den størrelse der passer til netop dig.
  • Livet er for kort til at være ulykkelig. Selv tynde mennesker er ikke perfekte, så vær glad og bær altid et smil!
  • Brug ikke tøj der sidder for stramt på dig. En test blev udført , hvor to kvinder stod, den ene var iført hendes rigtige størrelse i tøj, og en blev iført en størrelse strammere og 97 % kvinder mente, at man i de mindre tøj var en større størrelse. Ikke blot vil de stramme klude forårsage dine kropsdele til at bule ud, det vil også være svært at bøje, sidde eller endda gå!
  • Vær opmærksom på effekten af illusion. Nogle møder du kvinder og er så betaget af deres antikke halskæde, prangende håndtaske, tilpassede nederdel og udsøgt make-up, at der går noget tid, før du er klar over at de er formentlig en størrelse 46. Hvis du forlader huset, og mener du ser fabelagtig ud, er der store chancer for at flere andre også vil tænke sådan.
  • Stort hår er en stor hjælp. Den afbalancerer din størrelse. Store kvinder med korte drenget frisurer, risikerer ærten-hoved looket. Skulderlængde krøller er nok bedst, men enhver fylde og glans er et fantastisk supplement til runde, buttede skuldre og en stor barm.
  • Kavelergang er et våben, der skal bruges, når det er muligt. Et smukt åben og blød barm, der ikke falder ud, men kigger ud mellem åbne knapper på en skjorte, vil få de fleste mennesker til at glemme andre mangler på din krop.
  • Prøv en foldet kjole. Disse er langt fra løsningen på alle problemer, som mange tror,men som et alternativ til busker, kan de nemt gå.
  • Lær at sy! At lave af en halvlængde A-line nederdel for pærer, eller en slank knælang nederdel for æbler, er den letteste ting i verden, og selv med håndkraft tager kun en eftermiddag. Du vil derefter have en velsiddende vare, som ingen andre har.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top