3 hurtige tips alle plus size kvinder skal glemme

3 plus size tips

Sort gør dig slankere

Hvis du kun bruger sort fordi det får dig til at se slankere ud, er det på tide med et skifte. Smid nogle farver og print ind i din garderobe i en fart. I stedte for at bruge sort til at skjule dine dårlige sider, så du nu bruge din selvtillid til at fremhæve de gode. At gå all in på sort er naturligvis klassisk, men det bliver hurtigt til at falsk safezone. Hvis du ikke er helt parart til at smide alt det sorte ud til fordel for farverne, så brug noget farvede accessories. Dette års største trend er netop farver, så slå dig løs i neonfarver, kreative mønstre og fancy prints.

Det er bedre at skjule

Hvis du altid har fået af besked om at gå med lange overdele, eller at skjule din krop, så lyt lige her engang. Vis dine arme, fremhæv dine ben og hvis du stadig har mod til overs, så udstil den midtersektion. Korte shorts, gennemsigtige toppe og mere er alle fine måder, for at vise noget hud. Flere og flere plus size ser man nu også i bikini og de ser lækre ud. Nu er det ikke sikkert at du helt har lyst til det, men husk på at der absolut ikke er nogen grund til at gemme dig under lange ærmer og bukser.

Gå uden om tøj der viser dine kurver

Gemmer du dig i alt for stort tøj? Ikke i længere! Udfordre dig selv og køb nogle gode produkter der gør noget for din krop. Tøj der former, er det bedste til at give dine kurver et flot udtryk. Om du skal ud på en romantisk date, eller blot en tur i byen for at handle smukt tøj, så gør dig så sexet som mulig, i tøj der krammer dig alle de rigtige steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top