20 style tips til plus size kvinder

4853262577_19d30df9b0_o

1. Klæd dig efter din krop
Et af de vigtigste stil tips til plus size kvinder er at kende din kropsform. Hvis du er en rektangulær form, er det en god idé at skabe kurver med dit tøj. Hvis du har en timeglas figur,er det netop denne du ønsker at vise frem. Pære figurer ønsker at holde sig til 2-delt tøj, der kompencerer og udjævner figuren.

2. Find ud af hvad der fungerer
Dette stil tip er for alle, ikke bare plus size kvinder , og det er at vide, hvad der virker for lige præcis dig. Bare fordi noget er trendy, betyder det ikke at det altid vil være flatterende. Nogle mennesker kan være i stand til at bruge de nyeste trends , mens andre kan være bedre stillet ved at holde sig til den mere klassiske stil.

3. Fremhæv dine værdier
Har du fået en favorit del af din krop , som du ønsker at vise? Det kan være dine trænede ben, flotte kurver eller kavalergang. Lokalisere præcis, hvad det er at du er stolt af, og ønsker at fremhæve.

origin_8378147526

4. Arbejd med farver
Farver kan ikke kun opmuntre dig, men det har evnen til at henlede opmærksomheden på visse områder. Hvis du ønsker at fremhæve din halsudskæring, så gå med en farverig dekorativ halskæde. Hvis du ønsker at fremhæve din talje, vælge en farverig top eller talje bælte. Dette stil tip til plus size kvinder handler om at gøre mest muligt ud af farver, ved at bære det på de områder, du ønsker at fremhæve.

5. Gå amok i accessories
En måde at følge trenden er at accessorise med de nyeste tasker , sko og smykker. I modsætning til tøj, er tilbehør langt mere alsidige og brugervenligt. De kan også være langt mere problemfri end at købe tøj. Gør dine almindelige outfits mere trendy, ved at købe lidt mere must-have accessories.

6. Vælg det rigtige undertøj
At være iført det rigtige undertøj kan gøre hele forskellen i at vise tøjet bedst muligt. Det handler om at få de rigtige fundament. Hvis du vælger godt siddende bh’er og undertøj, vil tøjet sidde bedre, og du vil føle dig meget mere tryg og sikker .

7. Få den rigtige pasform
De næste par stil tips til plus size kvinder vil se på at få din rigtige pasform frem, når det kommer til dit tøj. Lad være med at være bange for at bære tætsiddende eller skræddersyede outfits, da disse ofte kan fremhæve din figur. Undgå at bære baggy tøj, da dette kan oversvømme din silhuet.

8. Få det skræddersyet
Tøjstørrelser er temmelig generisk, så ærg dig ikke, hvis et bestemt stykke tøj ikke er nøjagtigt til din pasform. Find en god skrædder , så du kan få dine varer justeret. Det kan koste en lille smule ekstra på den bekostning, men i det lange løb vil det betale sig med mængden af slid du får fra dit tøj.

9. Størrelsen er bare et tal
Tøjstørrelser kan variere meget afhængigt af butikker eller mærke. Nogle tager højde for forfængeligheds dimensionering, mens andre henvender sig til catwalk regler. Tag en række størrelser ind i prøverummet og tag dem der passer bedst, uanset hvad størrelsen siger .

large__13743576313

10. Kend dine mål
Når det kommer til stil tips til plus size kvinder , så sørg for du kender dine mål. Det vil minimere forvirring, når man ser på tøj med forskellig dimensionering og gøre online shopping, meget lettere.

11. Shop online
Flere og flere online-butikker har tøj i plus størrelser. Ikke kun i udlandet, men også i Danmark er der shops, der er udstyret med en masse on-trend stilarter, og helt nye kollektioner til plus size størrelser. Hvis du ikke kan finde en anstændig butik, der har plus size tøj i din by , er det kun et klik væk på internettet .

12. Lav om og Re -Style
Hvis du føler at du er faldet i en rille med dine stil valg, så prøv en ny frisure eller en make over. Det vil forny din selvtillid og du vil føle dig som en helt ny person .

13. Vær kreativ med tilbehør
En af de største stil tips til plus size kvinder er at være kreativ med tilbehøret. Opdatér et outfit med et trykt tørklæde eller lag af flere halskæder til denne sæsons hotteste look.

14. Lav fede sko valg
Føl dig fantastisk i et par fede sko. Lyse farver, platformhæle og glitter finish vil alle få dig til at stå ud fra mængden. Et markant skovalg er en fantastisk måde at tilføje finesse til et outfit .

15. Hold dig til mindre mønstre
Print er en af de hotteste tendenser lige nu, og mens du kan blive fristet til at vælge de dristigste prints, husk at mindre størrelse mønstre sandsynligvis vil være mere flatterende.

origin_8377079397

16. Leg med makeup
Beklædningen udgør kun den ene del af dit look. En faverig læbe , pop af farve på neglene , eller en glat metallisk eyeliner er alle sjove måder at opdatere dit look. Makeup er en af de nemmeste ting at ændre , så det er et af de hurtige stiltips til plus size kvinder .

17. Vælg det rigtige stof
Invester i tøj lavet af mere strukturerede materialer af høj kvalitet. Billige stoffer såsom polyester kan strække og klamre sig til din krop. VæIg i stedet silke eller bomuld, der har mindre giver og er mere struktureret .

18. Glem reglerne
Jeg er sikker på vi har alle hørt mode do’s og don’ts, såsom sige nej til høj talje bukser eller vandrette striber gør du ser bredere osv. Nogle mennesker sværger ved det, mens andre har tendens til at synes, det er en myte. Ligesom de fleste ting, passer sådanne ‘regler’ som disse ofte godt til nogle og dårligt til andre, så gå efter hvad der virker bedst for dig.

origin_13914309147

19. Forkæl dig selv
En lille smule forkælelse skal man aldrig sige nej til. En ansigtsbehandling, manicure eller pedicure vil ikke kun få dig til at føle sig som en million, men også se ud som det. Når det kommer til stil, handler det hele om de små detaljer og mental velvære skal ikke undervurderes.

20. Gå i det nu
Undgå at købe tøj, der er en størrelse for lille i håb om, at du en dag passer det. Køb tøj du elsker og passer godt, så du kan bære det lige nu! Det er fantastisk at have mål, men nogle gange er du bare nødt til at leve i nuet!

Du vil også opdage, at mange af disse stil tips til plus size kvinder også kan anvendes til kvinder i alle størrelser. Mode behøver ikke at være dikteret af størrelser, og stil kommer i alle former. Hvad er dit bedste stil tip til plus size kvinder ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top