Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Filtrering

Badetøj i store størrelser

Vi har et kæmpe udvalg af plus size badetøj, badedragter, badekjoler og meget mere. En stor del af vores badetøj er bæredygtigt produceret. Gamle fiskenet, der ellers forurener verdenshavene, bliver samlet sammen og brugt til produktionen af flot Plaisir badetøj i høj kvalitet.

Kundernes favorit badetøj

    


Sådan finder du den rigtige størrelse badetøj

Er du usikker på hvilken størrelse du skal have?

Der er flere ting man skal tænke på når man vælger størrelsen til sit badetøj.

Er du en vandhund, eller ligger du mest på stranden?

Ser med i videoen, hvor vi tager dig igennem det hele.

Her finder du flot og funktionelt badetøj i store størrelser. Vi har alt lige fra badedragter, bikini, tankini, badekjoler og badedragter med ben.

Vi har de meget populære badedragter med ben, og badedragter med skørt. Har du det bedst med at være lidt tildækket, er badedragten med skørt et rigtig godt valg. Her kan du løfte skørtet op og få sol på benene, eller lade det hænge nede, når du bevæger dig rundt. badedragten med ben, skjuler det øverste af lårene, og det er der også mange der holder af.

Hvorfor er det så svært at finde Plus Size badetøj

Det kan være rigtig svært at finde ordentlige badetøj til Plus Size. Ligesom med alt andet tøj, kræver badetøj, den helt rigtige pasform, for at sidde godt. Mirou og Plaisir som vi har badetøj fra, er specialister i at lave netop badetøj til Plus Size, der også sidder godt. Forskellen på de 2 mærker er kvaliteten, designet og prisen.

Begge mærker laver forskellige badetøj til forskellige formål. Det er nemlig muligt at få lige det badetøj man har behov for til en given situation.

Dette kan også være svært at finde, nemlig det rigtige udvalg af Plus Size badetøj. Her skal du gøre op med dig selv om du er en habil svømmer, eller blot bader for nydelses skyld.

Plus size Badetøj med stil

Badetøj er ikke kun praktisk.

Nu ser man for alvor moden komme ind i badetøjet.

Vis hvem du er, også når du svømmer.

Hvorfor nøjes med kun én badedragt. Du har jo også forskellige bluser.

De fleste badedragter går op til str. 58, enkelte endda i str. 60. badetøjet fra Mirou kommer i store størrelser, og til en god pris. Badetøjet fra Plaisir er i en uovertruffen kvalitet og har nogle fine detaljer.

Har du en stor barm, er det vigtig at du finder en badedragt med god hold, og som barmen kan være i. Er du i tvivl om hvilke modeller der er gode til netop dig, kan du kontakte kundeservice og få hjælp og vejledning.

Du kan også finde meget forskelligt tilbehør som bikiniforlænger og badehætter.

Hvad er badetøj lavet af?

Det meste badetøj er lavet af Polyamid eller nylon som vi kalder det i daglig tale. Nylon er et syntetisk materiale der både er stærkt, og meget elastisk. Vi kender også nylon fra nylonstrømper, fiskeline, sportstøj og meget andet.

En af de ting nylon ikke er så god til er sollys og varme. Hold det gerne så lidt i solen som muligt, og vask det aldrig ved høj varme. Det kan selvfølgelig være svært ikke at bruge sit badetøj i solen når man er på stranden, men man kan lade være med at tørre sin badedragt i solen når man er færdig med at bade. Skyld den hellere igennem i rent vand, og læg den til at tørre på et håndklæde, uden at vride den først. Så holder dit badetøj meget længere.

Fra fiskenet til PLAISIR badetøj

Badetøj fra PLAISIR indeholder VITA 390 stof med LYCRA XtraLife fibre samt ECONYL® nylon. ECONYL® er 100% regenererede nylon fibre fra fiskenet samt andre former for nylon affald. Affaldet indsamles fra alle verdenshave og deponeringer. Så fibrene i netop dit badetøj kan komme fra både Asien og Caribien. Når nylonaffaldet er indsamlet, nedbrydes det. Herefter spindes det på ny til flotte tråde som bruges i PLAISIR’s badetøjskollektion. ECONYL® nylon er akkurat som almindelig kvalitetsnylon: Let, stærkt, elastisk, hurtigttørrende, langtidsholdbart, UV-resistent og nemt at vaske.

Badetøj til alle formål

Det badetøj du bruger i svømmehallen, er nødvendigvis ikke det samme som du tager på til stranden. Det kommer meget an på hvad du bruger det til, og hvor aktiv du er. Nogle tager til morgensvømning flere gange om ugen, og her derfor brug for en rigtig badedragt, mens andre kun dypper fødderne fra kanten, mens børnene plasker rundt. Det sidste formål kræver ingen rigtig badedragt, men måske en badekjole der gør dig knap så bar. Netop badekjolen er også et yndet valg når turen går til stranden. Her kan en badedragt godt virke skræmmende på de fleste. En strandkimono kan være et godt supplement, til turen på stranden.

Er badetøj godt i solen?

Plus size badetøj er ikke meget anderledes end almindeligt badetøj. De fleste ved nok godt, at klorvand fra svømmehallen hverken er godt for huden, eller badetøjet. Hvad de fleste ikke tænker over, er hvordan badetøj og sol går i spænd. Man bruger jo netop sit badetøj ude i solen, når man er på stranden, på ferien, eller i det udendørs vildmarksbad. Badetøj og sol hænger sammen, det kommer man ikke uden om, men hvis det var op til badetøjet selv, ville det helst være fri. Solen er noget af det hårdeste man kan udsætte sit badetøj for. Det bliver afbleget, og faktisk også nedbrudt i solen, med mindre at det er behandlet til at kunne modstå sollyset.

Det betyder ikke at du ikke må opholde dig i solen i badetøj, men man bør tænker over ikke at have badetøjet i solen mere end højest nødvendigt. Derfor er det også en dårlig idé at lade sit badetøj tørre direkte i solen. Det går selvfølgelig hurtigere, men badetøjet tager også unødig skade og mister sin farve. Gør man det alligevel, skal man blot være klar på at udskifte sit badetøj lidt oftere.

Badetøjs-moden

Er der en badetøjsmode? Ja det er der. Det er selvfølgelig ikke det største man ser i medierne, men moden i badetøj skifter lige så meget som alt andet. Der er nogle klassiske elementer der går igen, og så er der nye designelementer der pludselig kan blive kæmpe store.

Historien om badetøjet

Badetøj, eller badebeklædning, har været en del af menneskets historie i tusinder af år. I oldtiden var det almindeligt at bade nøgne, men med tiden begyndte folk at bære beklædning i vandet for at beskytte deres kønsdelle og besværligt tatoveringer mod sollys.

I det antikke Grækenland og Rom var badeklæder populære blandt mænd, mens kvinder brugte langærmede, lange kjoler til at dække deres krop. I middelalderen blev badning betragtet som en synd, og det var kun tilladt at bade i klostrene. Derfor var badetøj ikke en del af den almindelige beklædning.

I 1700-tallet begyndte folk at bade i havet og på strandene i Europa og Nordamerika, og det var her, at badetøj som vi kender det i dag, begyndte at tage form. Kvinder begyndte at bære kjoler og bluser med matchende bukser, mens mænd brugte korte bukser og skjorter. Disse beklædningsgenstande var ofte lavet af grov bomuld eller linned, da det var billigere end silke eller satin.

I 1800-tallet begyndte man at producere badetøj i svedtransporterende materialer som serge og flanel. Det var også i denne periode, at kvinder begyndte at bære badedragter. Badedragten bestod af en buksedel og en overdel, som dækkede brystet. Det var dog stadig ikke tilladt for kvinder at bade topløse.

I 1900-tallet blev badetøj mere funktionelt og komfortable. Badedragter blev designet med mere støtte til brysterne, og materialerne blev skiftet til syntetiske stoffer som nylon og lycra. Swimwear begyndte også at tage form og at få mere modige udseende. I 1920erne introducerede den franske designer Jacques Heim den første bikini. Bikinien blev først modtaget med kritik, men i løbet af 1950'erne blev det populært og accepteret som normalt badetøj. I dag, er der mange forskellige typer af badetøj tilgængeligt, fra sporty stil til mere trendy, det kan være i mange forskellige materialer, som er designet til at tilfredsstille forskellige kropstyper og aktiviteter.

Følg os på Instagram