Kurv Du har 0 varer i kurven
×

Sidst lagt i kurven. Se alle

Din indkøbskurv er tom.

Junarose fra Bestseller



Junarose er plus size tøj i skandinavisk design.

Når man siger Junarose så siger man også fashion og fit. Med Junarose får du lækkert tøj der følger trenden og som bare passer i de store størrelser. Design processen hos Junarose tager udgangspunkt i de hotteste trends og de enkelte styles tilpasses herefter til en perfekt Plus-size pasform. Hver eneste Junarose style bliver omhyggelig konstrueret med flatterende snit og detaljer så kvindekroppen vises på den allerbedste måde. Hos Junarose går man heller ikke på kompromis med hverken komfort eller kvalitet. De bruger altid gode kvalitets materialer og har stor fokus på komfort og funktionalitet i deres designs.

Læs mere

Junarose tilbyder 6 kollektioner om året, så der er altid gode muligheder for at forny garderoben. Både med sæsonens hotteste trends, med klassiske styles med et "Junarose touch" og med undværlig must-haves.

Junarose giver meget tøj for pengene.

Her har du mulighed for at købe nyt tøj noget oftere eller få et større udvalg. Vi forhandler Junarose både på shoppen og i vores showroom i Ikast. De nyeste styles hænger altid fremme, og vi finder gerne de klassiske Junarose styles frem efter ønske.

Ud over de nye styles der altid skifter, har Junarose også faste varer i deres sortiment. Queen Jeans er noget af det vores kunder elsker mest. Det er lækre jeans der sidder godt, og som man kan få igen og igen. Er du først blevet glad for disse bukser fra Junarose, er genbestillingen nem, og du kan nøjes med at vælge hvilken farve du vil have.

Vi har gjort det nemt for dig at bestille Junarose fra os. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til nogle af produkterne, sidder vores kundeservice klar, der er eksperter i Junarose. De er løbende i kontakt med Junarose, og har en rigtig god forståelse for hvordan produkterne bliver lavet. Vi bringer også feedback tilbage fra kunderne, som Junarose kan bruge til at forfine deres designs.

Find inspiration på nettet

Det kan være svært at blive ved med at få gode idéer til at style sit tøj. Det kan derfor være en god ide at hente inspiration på nettet. På Curvii har vi en blog, men der findes også mange andre blogs, med gode billeder og fantastisk inspiration. Det kan evt. være til forskellige farvekombinationer, eller tilbehør, der kan få en almindelig kjole til at fremstår utrolig flot.

Vi sælger:

  • Junarose kjoler
  • Junarose bluser
  • Junarose bukser
  • Junarose jeans
  • Junarose cardigans
  • Junarose striktrøjer
  • Junarose t-shirts
  • Junarose jakker og frakker

Derfor skal du købe Junarose online

Kender du fordelene ved at handle online på nettet? Du kan købe Junarose tøj i mange fysiske butikker, men det er lang nemmere hos Curvii. Du er fri for stress med de mange andre handlende, og du skal slet ikke tænke på at få en ledig parkeringsplads ved indkøbscenteret. I stedet kan du lunt og dejligt, hjemme i varmen, finde lige det du står og mangler.

Du er også meget bedre stille ved at handle Junarose i en webshop frem for i en butik. Hos Curvii har du altid 14 dages fuld retur på alt Junarose tøj, så du enten kan få ombyttet eller pengene tilbage, på det tøj du ikke kan passe.

Junarose med turbo på

Har du lige handlet online, kan man næsten ikke vente til det kommer hjem. Skal du bruge tøjet hurtigt, kan du trygt handle Junarose ved Curvii. Vi har nemlig en af landets hurtigste leveringer af vores pakker. 97% af alle vores pakker er fremme dagen efter i enten pakkeshop eller på hjemmeadressen. Vi er helt klar over hvor vigtigt det at modtage sit tøj hurtigst muligt, og lageret gør det bedste de kan for at få alt sendt afsted.

Altid det nyeste nye fra Junarose

Webshop-pigerne er hurtige som ninjaer, og sørger for at vi altid har det nyeste fra Junarose på shoppen. Så snart Junarose-nyhederne kommer med fragtmanden, står de klar til at tage imod tøjet og får det oprettet. Oftest kommer det på shoppen inden for 24 timer, det er lige som varmt brød.

Vi har også mange styles fra Junarose der ikke lige er i sæson. Derfor kan du også finde smart sommertøj om vinteren, eller vintertøj om sommeren, hvis du skal ud på ski. Det er der mange der benytter sig af, og er en helt unik mulighed du ikke finder i butikkerne.

Junarose med mål

Var du klar over, at vi måler alt tøjet op i hånden? Hver eneste style fra Junarose er målt op af vores dygtige konstruktør. Du finder derfor et præcist måleskema under hvert produkt, der gør det nemt for dig at finde den helt rigtige størrelse. Sammen, finder du en video, der viser hvordan du kan måle dit eget tøj op og sammenligne. Nu er det rigtig nemt at finde den helt rigtige størrelse i Junarose.

Garanti på alt Junarose

Vi har et stort udvalg af smukke Junarose styles, og er altid skarpe på prisen. Skulle du finde en style billigere i en anden dansk webshop, matcher vi prisen i forhold til vores prisgaranti. Husk nu også at tage et kig på alt det Junarose vi har på tilbud. Der er rigtig mange styles at vælge imellem, og du får det til en super god pris.

Mere Junarose

Vi har meget Junarose, men ikke alt. Finder du noget der mangler i vores sortiment, høre vi gerne fra dig. Ofte kan vi skaffe varer hjem fra dag til dag, eller finde et godt alternativ til dig.

Junarose Bonusinfo

Junarose er en del at Bestseller. Bestseller, der er en dansk virksomhed er også kendt for mange andre stærke mode brands som Vero Moda, Vila, Only og Jack & Jones for blot at nævne nogle. Junarose blev lanceret i 2013, med tøj til store piger og kvinder ude fra en helt klar filosofi om af bringe fornyelse til plus size markedet. De ville gøre det muligt for alle kvinder, uanset størrelse, både at følge de nyeste trends og også at skabe deres egen personlige stil. Dette gør Junarose med tøj designet specielt til størrelse 42 - 54, hvor der er fokus på den gode pasform, der er bekvem at have på, og som fremhæver den kvindelige figur på smukkeste vis. Med Junarose handler det nemlig ikke om at gemme sin krop væk og forsøge at skjule den. Nej det handler tvært imod om at fremhæve det smukke ved kvindekroppen. Og det lykkes rigtig godt for Junarose, der med flotte detaljer, gode snit og designs og med lækre kvalitets materialer, har givet plus size piger og kvinder mulighed for at udtrykke lige nettop den stil de har lyst til.

Junarose lytter til kunderne. Hos Junarose gør man meget ud af at spørge kunderne hvad de ønsker sig af deres tøj, hvad der fungerer og hvad der ikke funderer. Når man som Junarose designer trendy tøj i store størrelser, er der mange faktorer at tænke på. Specielt når man har en målsætning om at tøjet både skal sidde godt, være behageligt at have på, fremstilles i gode kvalitets materialer og fremhæve og sætte fokus på den smukke kurvede kvindekrop. Hos Junarose har de tænkt i nye baner og bruger andre snit og udskæringer - nye materialer og nye materiale sammensætninger. Og de ved god at store pige, ligesom piger i alle andre størrelser, har forskellig kropsform. For at sikre at alle har mulighed for at bruge tøjet fra Junarose, har de i flere at deres styles indbygget justeringsmuligheder fx. med skjulte snore og lukninger, så man kan justerer tøjet, så der kommer til at passe perfekt. Det er vigtigt for Junarose, at de har føling med hvad kunderne efterspørger. Og udvalget er nu rigtig stort så der er noget for enhver smag og lejlighed. Ligefra de allermest trendy styles, til de klassikske og tidsløse elementer i vores garderobe.

 

Vi håber du bliver lige så begejstret for Junarose som vi er her hos Curvii.

Jeans og bukser i store størrelser- Junarose er meget kendt for deres jeans og bukser. Queen Jeans er skønne stramme jeans der sidder tæt til hele benet. Og fordi de har sådan en god pasform og er fremstillet i et godt strækbart materiale, så er de så behagelige, at du sagtens kan have dem på hele dagen. Den høje talje føles bare super godt og så gør den underværker. Den holder maven inde og sikre at du ikke kommer til at vise for meget bagpå når du sætter dig ned.

 

Kjoler i store størrelser også til hverdag. Det er altid dejligt at kunne hoppe i en flot kjole - også til hverdag. Og måske specielt når man har en flot kvindelig figur, så kjolen kommer til sin ret og figuren vises på den allerbedste måde. Kjoler fra Junarose er lige til at hoppe i. De har altid et godt snit og men føler sig virkelig godt tilpas i en Junarose kjole. Og ofte kan de enkle hverdags kjoler styles til fest, bare du ændre lidt på tilbehøret. Et par høje sko, flotte smykker og en selskabs taske så kan du gå fra hverdag til fest.

Mange flere fede mærker 

Junarose er langt fra det eneste fede mærke, du finder her hos Curvii. Foruden Junarose finder du blandt andet også mærkerne: Zhenzi, Only Carmakoma, Gozzip, Studio og Zizzi

Følg os på Instagram